Kako do preduzeća (mapa)? ARBOR d.o.o.


Moje ime je Dragoslav Nikolić, vlasnik sam preduzeća "ARBOR" d.o.o. koje se bavi proizvodnjom rezane, parene i sušene građe.

U svom proizvodnom pogonu preduzeće poseduje:
- proizvodnu halu, u kojoj je smeštena linija za rezanje građe - primarna prerada drveta: jedna brenta 20m3/8h, sa pratećim cirkularima i bansecima
- pogon za termičku obradu drveta:
dve parionice, kapaciteta 10-15m3 po komori
dve automatske kondenzacione sušare, kapaciteta 20m3 po komori
prateće prostorije u sklopu fabrike.

Proizvodni pogon se nalazi oko 350 km od Beograda, u mestu Golemo Selo, na regionalnom putu između Vranja i Vučja, sa po 25 km udaljenosti iz oba navedena mesta i kamionskim prilazom iz oba navedena pravca.

Proizvodni pogon se nalazi na lokalitetu koji je izuzetno bogat kvalitetnom bukovom šumom, tačnije 9 km udaljenosti od, po kvalitetu drveta, poznate planine Kukavica.

Shodno gore navedenom, u mogućnosti smo da Vam ponudimo bukovu dasku u sirovom, parenom ili sušenom stanju, kao i bukove elemente (četvrtaci) željenih dimenzija. Elementi takođe mogu da budu u sirovom ili sušenom stanju. Mesečni kapacitet bukovih elemenata, iznosi oko 150m3. Isporuka može biti obavljena po dogovoru i to FCO Golemo Selo - fabrika proizvođača ili FCO fabrika kupca.

Ukoliko ste zainteresovani za gore navedeni proizvodni program, možete mi poslati specifikaciju željenih proizvoda na osnovu čega bih Vam dostavio ponudu.

Shodno činjenici da se tehnološka linija fabrike sastoji od novih i savremenih mašina, slobodan sam da garantujem za kvalitet našeg proizvodnog programa.

Unapred se zahvaljujem na kontaktima.
© ARBOR d.o.o., Golemo Selo, Vranje 2004-2009. Sva prava zadržana.
E-mail: info@arbor.co.rs, telefon: 063/243-217